Десетки колеги на проф. Тодор Кантарджиев  се събраха пред Националния

...
Десетки колеги на проф. Тодор Кантарджиев  се събраха пред Националния
Коментари Харесай

Колеги на пенсионирания проф. Кантарджиев: Върнете го на работа!

Десетки сътрудници на проф. Тодор Кантарджиев  се събраха пред Националния център с искане той да не бъде пенсиониран.
Новината за пенсионирането на проф. Кантарджиев провокира доста мнения, стигна се и до митинг пред здравното министерство.
 Партия ГЕРБ: Благодарим ти проф. Кантарджиев! Партия ГЕРБ: Благодарим ти проф. Кантарджиев!
Във фейсбук партийното управление на Политическа партия ГЕРБ – София благодари на професор Тодор Кантарджиев. Ден по-рано той беше освободен от...
„ За девет години Центърът се разви необикновено и в този момент е нещо, което в никакъв случай не е бил. Имаме средства, съвременно съоръжение и име в интернационален проект. Вера бях персонално при министъра. Това, което ме омерзи, беше обяснението, че няма незаменими хора. Има незаменими хора. Проф. Кантарджиев е човек, който е доктор, академик и преподавател ”, изясни проф. Мария Николова от НЦЗПБ пред Нова телевизия.
„ Повече от 25 години работя с професора. Може буквата на закона да е спазена, само че не това е методът за пенсиониране. Чух, че министерството изказало някакви благодарности. Според мен методът беше противен ”, счита някогашен сътрудник на професора. 
Служителите в Националния център обясниха, че ще продължат с протестните мероприятия против решението за освобождението на проф. Тодор Кантарджиев. Настояват той да бъде върнат на поста му. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР